Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Здійснення перевірок

Дата: 24.11.2016 14:19
Кількість переглядів: 795

Нагальним залишається на сьогоднішній день здійснення перевірок заробітної плати та страхового стажу для правильного і досконалого проведення нарахування пенсій.

На виконання вимог Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та з метою реалізації права органів Пенсійного фонду України на проведення перевірок обґрунтованості видачі та достовірності документів поданих для здійснення призначення (перерахунку) та виплати пенсій, спеціалістами управління систематично, проводяться перевірки підприємств, установ та організацій щодо правильності та достовірності відомостей зазначених в довідках для призначення пенсій на загальних умовах, пільгових пенсій та пенсій за вислугою років.

На жаль суттєвою перешкодою для здійснення своїх повноважень, в частині здійснення даних перевірок спеціалістами управління залишається отримання можливості для її проведення, особливо на підприємствах, які знаходяться в стадії банкрутства.

Так 18 листопада 2016 року спеціалістами управління Русланою Сорокою та Миколою Очкалою, за участю першого заступника начальника управління Мариною Назаренко проведено позапланову перевірку підприємства ДП ДГ «Червоний землероб», яке знаходиться в стадії банкрутства. Перевіркою охоплено матеріали первинних документів по 15 особам по даному підприємству та по 1 особі яка працює в Чарівнянській ЗОНІ І - III ступенів. Виявлені порушення в процесі перевірки усунено, що дало можливість переглянути розміри пенсій га здійснювати подальші їх виплати відповідно до норм чинного законодавства.

Проведення даних перевірок залишається на сьогоднішній день одним з основних профілактичних заходів щодо недопущення та попередження порушень під час призначення, перерахунку та в подальшому виплаті пенсій.

 

М. Назаренко

Перший заступник начальника Бобринецького об’єднаного  управління

Пенсійного фонду України Кіровоградської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь