Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Не словом а ділом, не плітки а факти і конкретні справи

Дата: 22.12.2016 14:00
Кількість переглядів: 1082

Незважаючи на наближення новорічних свят на території громади активно тривають роботи з капітального ремонту та реконструкції  будівель громади.

Фото без описуВ дитячому дошкільному навчальному закладі №1 «Сонечко» до завершення підходить капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій. Нагадаємо востаннє  ремонт закладу проводився у 1988 році.

В дитсадку виконано:

  • ремонт існуючих козирків з послідуючим покриттям метало черепицею по дерев’яним елементам балок;
  • заміна віконних блоків дерев’яних на нові полівінілхлоридні;
  • ремонт укосів після встановлення нових віконних блоків;
  • заміна існуючих зовнішніх дерев’яних дверних блоків на полівінілхлоридні та ремонт укосів;
  • демонтаж покрівлю із азбестоцементних листів;
  • укладка покрівлі із металочерепиці (сертифікованої УкрСЕПРО);
  • частковий ремонт та заміну елементів крокв горищного даху;
  • заміна дерев’яних лат;
  • поповнення до існуючого сипучого утеплення по перекриттю будівлі нове із мінватних плит товщ. 150 мм;
  • демонтаж існуючих слухових вікон (4 шт);
  • монтаж нових слухових вікон.
  • пофарбування зовнішніх металевих сходів на другий поверх і існуючих елементів підсилення;
  • обробка дерев’яних елементів крокв антисептичними і волого-захисними сумішами

Фото без описуНаразі до завершення підходить заміна віконних блоків дерев’яних на нові полівініхлоридні. Всі ці заходи спрямовані на створення безпечних і здорових умов перебування дітей  у дошкільному навчальному закладі №1 «Сонечко»

 

 

 

 

 

 

 

У приміщені міського центру дозвілля молоді планується капітальний ремонт перекриття даху. В планах заміна віконних та Фото без описудверних блоків із застосуванням енергозберігаючих технологій. Нагадаємо, що дах будівлі знаходився у аварійному стані, його ремонт не виконувався майже з часу побудування. Для ремонту  залучили кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Реалізація проекту дасть змогу працівникам центру дозвілля молоді організовувати змістовне дозвілля жителям громади.

 

 

 

 

 

Фото без описуОднією з основних проблем нашої громади  є питання водопостачання, на це неодноразового наголошували мешканці громади під час зустрічей з міським головою Валерієм Сніжком та представниками  іноземних організацій.  Для часткового вирішення цієї проблеми та для забезпечення безперебійної подачі води та збільшення кількості її подачі на станцію першого підйому, виконується  реконструкція насосної станції першого підйому КП «Міськводоканал» та модернізація обладнання. На станцію першого підйому вже придбано сучасну насосну установку з вертикальними багатоступеневими насосами потужністю 170 м3/год, N=15 кВт, Рмах=16 бар. Розрахункова продуктивність насосної станції 150 м3/год. тиск на виході з насосної - 75,0 м. По надійності подачі води НС відноситься до II категорії. Загальна сума реалізація проекту становить 1236,8 тисяч гривень. Також на станції виконуються роботи по покращенню естетичного вигляду споруди, що створить належні умови для праці робітників та заощадить витрати на енергоносії.Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуВ даний момент виконуються роботи по реконструкції  приміщення колишньої Бобринецької  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 в позашкільний заклад для забезпечення належного стану розвитку позашкільної освіти у громаді. Виконуються основні види будівельних робіт, зокрема зараз замінюють віконні блоки із застосуванням енергозберігаючих технологій. В подальшому буде  замінено  покриття підлоги приміщень першого та другого поверхів і влаштування опалення приміщень обох поверхів.

Реалізація проекту та відкриття у реконструйованому приміщенні позашкільного навчального закладу дасть можливість учням шкіл громади:

- розвивати власні таланти;

- творчо самореалізовуватися;

- підвищувати інтелектуальний, духовний та фізичний розвиток;Фото без опису

У новоствореному позашкільному закладі буде забезпечено умови для  організації змістовного дозвілля та навчання дітей шкільного віку та їх соціального захисту.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуВиконано також поточний ремонт тепломережі  котельні  КЗ «Навчально–виховний комплекс «Гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1», ділянки до спортивного залу колишньої Бобринецької  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 загальною протяжністю 47 метрів (94 метри трубопроводу).  В тепло мережі виконано заміну старої труби на нову сталеву попередньо теплоізольовану пінополіуретаном в поліетиленовій оболонці.  Ремонт даної теплотраси дозволить створити належні температурні умови для занять спортом жителів громади. Адже здорові та щасливі жителі – це основна ціль діяльності міської ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь