Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 13.02.2017 13:57
Кількість переглядів: 1055

Фото без опису

13 лютого 2017 року з нагоди 28-ї річниці виведення радянських військ  з Афганістану в Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді вшанували тих, хто загинув, беручи участь у локальних війнах та  врегулюванні воєнних конфліктів за межами України.

Міський голова Валерій Сніжко, активісти Бобринецької районної організації УСВА, голова Бобринецької районної державної адміністрації Сергій Шевченко та перший заступник голови районної державної адміністрації Валентин Мельник поклали квіти до могили загиблого в Афганістані Чабанюка Ігоря Івановича та вшанували його пам'ять хвилиною мовчання. 

Валерій Вадимович також відвідав матір загиблого воїна-інтернаціоналіста Чабанюк Ганну Дмитрівну та вручив їй матеріальну допомогу. Під час зустрічі з Ганною Дмитрівною міський голова поцікавився її  станом здоров’я та соціальним забезпеченням. Ганна Дмитрівна висловила слова щирої вдячності за допомогу та увагу, яка приділяється їй органами місцевого самоврядування.

Міська рада робила і робитиме все для того, щоб всіляко підтримувати і допомагати тим, хто втратив близьких чи брав участь у військових діях. Ніхто з нас не має морального права забути ті страшні сторінки із життя українського народу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь