Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні громадяни та сільгоспвиробники!

Дата: 31.05.2017 13:55
Кількість переглядів: 784

Фото без опису

 Звертаємо Вашу увагу, що останнім часом  почастішали рейдерські захоплення земельних ділянок. З метою упередження рейдерських атак на нерухоме майно є необхідність внесення відомостей до Єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно про майно, яке зареєстроване до 01 січня 2013 року, у т.ч. договорів оренди, які були зареєстровані органами Держгеокадастру України.  Слід нагадати, що після прийняття комплексного «Антирейдерського» закону громадяни можуть поновити свої права на нерухоме майно виключно шляхом подання особистих скарг. Якщо Вам стали відомі факти рейдерства, обов’язково звертайтеся до правоохоронних органів для відкриття кримінальної справи та державного реєстратора для блокування вчинення будь-яких реєстраційних дій з майном.

Звертаємо Вашу увагу, що зараз запроваджено сервіс інформування «SMS-Маяк», завдяки якому можна отримати повідомлення на мобільний телефон щодо вчинення незаконних реєстраційних дій. Наразі інформування розповсюджується на захист речових і майнових прав. Щоб почати користуватися новим сервісом громадянам достатньо зробити 3 простих кроки:

  1. отримати реєстраційний номер майна;
  2. перевірити наявність номера в реєстрі;
  3. поставити майно на контроль.

З цього моменту власник зможе дізнатися про всі зміни в реєстрі через SMS-повідомлення, у вигляді електронного листа, а також через сповіщення в кабінеті користувача програми SMS-Маяк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь