Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Круглий стіл«Соціально-правовий захист пенсіонерів та нове в пенсійному законодавстві»

Дата: 28.11.2017 13:54
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

Міська ветеранська організація провела круглий стіл на тему «Соціально-правовий захист пенсіонерів та нове в пенсійному законодавстві» з головами первинних ветеранських організацій, волонтерами та активістами волонтерської ниви.

В проведенні заходу взяли участь міський голова Валерій Сніжко, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея, начальник  Бобринецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Андрій Синьогуб, начальник управління  соціального захисту населення  Катерина Матягіна  та начальник Бобринецького  бюро правової допомоги Денис Ніколаєнко.

Під час спілкування Валерій Вадимович зупинився на питаннях впровадження реформи децентралізації,  захисті інтересів громадян та наданні соціальної допомоги людям, які  її потребують. Андрій Михайлович  висвітлив питання нових положень в пенсійному  законодавстві, особливо присутніх цікавило питання  перерахунку пенсій, що викликало багато нарікань та запитань. Він пояснив, що перерахунок пенсій проводиться згідно законодавства. Катерина Володимирівна зупинилася на питаннях оформлення житлових субсидій: виплати коштів на тверде паливо, електроенергію, виплата  та порядок  нарахування коштів, які залишилися невикористаними. Денис Володимирович розповів про створення бюро правової допомоги та його діяльність .

Під час круглого столу   всі присутні отримали змістовні відповіді на свої запитання.

 Голова М.В.О     Л.Беліченко

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь