Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися урочистості присвячені 25-й річниці незалежності України

Дата: 25.08.2016 13:53
Кількість переглядів: 1043

 З ранку 24 серпня  міський голова Сніжко В.В.,  керівництво району та мешканці громади зібралися біля пам’ятника Невідомого солдата, щоб вшанувати пам’ять  Героїв, що полягли захищаючи нашу свободу наших земель.

З урочистими промовами до присутніх звернулися Сніжко В.В., голова районної державної адміністрації Шевченко С.А. та  заступник голови районної ради Сабліна Н.А.

  У своєму звернені до громади міський голова  відмітив, що  незалежність нашої країни виплекана ціною життів  хоробрих воїнів, що боронили свою Вітчизну з давніх давен, та захищають цілісність нашої Держави сьогодні.

Квіти  також  поклали до  пам’ятника загиблих вчителів та учнів, пам’ятного знака загиблим   воїнам - інтернаціоналістам та учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС і до   меморіальних дощок героя Небесної сотні Віктора Чміленка та  полеглих  під час проведення антитерористичної операції Олефіренко Ю. Стороженко О. Волкотрубу В. Луцку А., що розташовані на міських школах.

О 18:00 на стадіоні СК «Олімпієць» відбулася святкова програма,  присвячена 25-й  річниці незалежності України. Свято відкрилося урочистою ходою, яку очолили бійці, що брали участь у антитерористичній операції потім з величезним стягом України йшли волонтери, а завершували ходу юні патріоти Бобринеччини.  З промовою до присутніх звернулися  голова Бобринецької районної  ради Гадемська О.А. та  голова Бобринецької  районної державної адміністрації  Шевченко С.А., вони вручили паспорт Солодчуку Віталію, якому в цей святковий день виповнилося 16 років. Представники районної  влади вручили грамоти бійцям, що брали участь в АТО, волонтерам, сільгоспвиробникам, представникам громадських організацій та активістам.

З урочистою промовою та вітальними словами до громади звернувся міський голова Сніжко Валерій Вадимович, який висловив слова щирої вдячності всім,  хто захищав нашу Батьківщину в роки ІІ Світової  війни, та зустрічає свято на передовій і вручив ціні подарунки та нагородив грамотою від Бобринецької міської ради учасників антитерористичної операції на Сході України, за мужність і героїзм, проявлені під час  захисту суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди  25-ї річниці проголошення незалежності України: Паламарчука Костянтина Миколайовича, Пилипенко Олександра Олександровича, Пірога Віталія Сергійовича, Пріхно Володимира Миколайовича, Стадніка Сергія Юрійовича, Теплюка Валерія Васильовича, Ярового Миколу Миколайовича

Міський голова Сніжко В.В. також оголосив подяку Бобринецької міської ради за активну громадянську позицію у справі розбудови держави, особистий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди 25-ї річниці проголошення незалежності   старшому інспектору у справах неповнолітніх Бобринецького відділу поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградській області  Чепелю Олександру Миколайовичу.

Після завершення урочистої частини  на всіх присутніх чекала святкова программа, в якій взяли участь аматори творчих колективів Бобринеччини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь