Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Свято останнього дзвоника у школах громади

Дата: 26.05.2017 13:53
Кількість переглядів: 912

Фото без опису

У сонячні травневі дні, коли природа буяє різноманіттям яскравих  кольорів,  все оновлюється і розцвітає до нас приходить свято останнього дзвоника, що символізує нову сходинку у житті молодого покоління.

Свято останнього дзвоника сумне і радісне водночас. Радісне – бо закінчився ще один навчальний рік, а сумне, бо шкільний дзвоник пролунав востаннє для випускників.

Сьогодні,  26 травня мелодійний звук останнього дзвоника сповістив і школярів Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади про закінчення навчального року. На урочистих лінійках, як завжди, панувала особлива, сповнена емоцій атмосфера. Квіти, дитячі посмішки, зворушені батьки, вчительське настановче слово й сльози в очах випускників.

Після відкриття урочистих  лінійок учнями міських шкіл було покладено квіти до пам’ятників Невідомому солдату і загиблим вчителям та учням міста. Також школярі вшанували пам’ять тих, хто поклав своє життя захищаючи мирне небо над головами сьогоднішніх школярів. Квіти були покладені до пам’ятних дощок Герою Небесної Сотні Віктору Чміленку і загиблим учасникам антитерористичної операції.

На святкове дійство, окрім самих учнів та випускників, батьків, які розділили зі своїми дітьми радісні та, водночас хвилюючі миті в їх житті завітали міський голова Валерій Сніжко, перший заступник міського голови Валентин Висоцький, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея, начальник відділу освіти, молоді та спорту  Вікторія Літвінова,  депутат районної ради Юрій Крутько, депутат міської ради Микола Тосік та волонтер Анатолій Лінніков.

Міський голова  Валерій Сніжко привітав всіх зі святом, побажав школярам гарно відпочити на канікулах, щоб восени оздоровленими повернутися за парти й далі опановувати ази науки, а випускникам щасливої долі та обрати правильний шлях у житті. Валерій Вадимович також висловив слова вдячності  вчителям за самовіддану працю  та високі результати, що продемонстрували їх учні за результатами навчального року. В свою чергу директори шкіл подякували міському голові за підтримку та активний розвиток міських шкіл протягом року і повідомили, що таких високих результатів школи, які цього року стали комунальними закладами міської ради ще не демонстрували.

Учні - переможці районних, міських  та всеукраїнських  конкурсів, олімпіад отримали на святковій лінійці почесні грамоти та дипломи, які вручили директори шкіл.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь