Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новорічна казка в селах громаді

Дата: 30.12.2016 13:47
Кількість переглядів: 957

Фото без опису

Справжню казку в передноворічний день 29 грудня влаштували для жителів сіл громади с.Дібрівка , с.Обланка,  с.Шляхове,  с.Великодрюкове,  с.Коржеве,  с.Садове ,с. Богданівка, с. Червона Долина в сільських клубах с.Дібрівка та с.Коржеве. Новорічне свято з задоволенням відвідали не тільки діти, а й дорослі. Кожен захід пройшов  неперевершено і яскраво, подарував масу задоволення та приємних емоцій виступаючим та глядачам. З новорічними піснями перед присутніми виступали місцеві таланти та гостя з міста Валентина Змикало. З  новорічними привітаннями до присутніх звернувся  кожній міський голова           Валерій Сніжко,  який побажав щастя, здоров’я в родинам, достатку в кожній оселі, в 2017 році здійснити  заплановане, миру, радості та любові. З вітальними словами до присутніх також звернулися заступник міського голови Людмила Кривошея, в.о. староста Володимир Шкварко, директор асоціації «Південа» Василь Стефанюк та заступник голови районної організації Аграрної партії України  Олександр Щіченко.

Яскраву програму для малечі розробили працівники сільських клубів   с.Коржевого, с.Дібрівки та міського будинку культури.

Діти з радістю відгадували загадки, допомагали улюбленим персонажам, водили хороводи навколо новорічної ялинки, грали в конкурси та ігри, а ще читали вірші, співали пісні Дідові Морозові і Снігуроньці. Дитячі улюбленці щедро винагороджували старання малечі подарунками. А про те, щоб мішок Діда Мороза був наповнений подарунками під зав’язку потурбувалися міський голова Валерй Сніжко та Бобринецька міська рада. Також особливу подяку за спонсорську допомогу в організації свята  висловлюємо голові районного осередку аграрної партії України Юрій Крутько, директору асоціації «Південа» Василю Стефанюку, ТОВ «Богданівка» в особі Анатолія Шапошнікова  та пп Генадію Штурку.

Завершилось свято веселими іграми, танцювальним марафоном, в якому брали участь і малі, і дорослі. Дід Мороз та Снігуронька побажали глядачам високих злетів, щастя та здійснення приємних мрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь