Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Нові враження «Нової генерації»

Дата: 21.11.2017 13:44
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

Пропаганда здорового способу життя серед молоді – важлива справа. Сьогодення вимагає від підростаючого покоління бути уважним до всього, що відбувається навколо. Інтернет і телебачення часто пропагують зовсім не ті правила, які слід брати за взірець, а суспільство – не моральні цінності, а аморальність.

У наш непростий час діти і молодь вчаться обирати, і добре, якщо їх вибір зупиняється на здоровому способі життя, здоровому глузді, позитивному мисленні.

Саме питання вірного вибору молодих було одним із найактуальніших серед інших на Всеукраїнському фестивалі «Молодь обирає здоров’я», який відбувся 17 листопада в Українському державному центрі позашкільної освіти (м.Київ).

Кіровоградську область на фестивалі представляла команда «Нова генерація», переможці обласного конкурсу, до складу якої увійшли вихованці КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» та КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради Крисенко Варвара, Голотюк Анастасія, Ващенко Вікторія, Щіченко Вікторія, Калюжна Єлизавета, Яценко Анна, Намєснік Анжеліка.

Додому повернулися не лише з враженнями, а й з перемогами: команда «Нова генерація» стала дипломантом у літературно-музично-спортивній       міні-композиції, у конкурсі плакатів ІІІ місце зайняла Вероніка Нужна  за роботу «Ми – проти ігроманій».Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь