Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Активна громада береться до справи!

Дата: 15.05.2017 13:37
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

12 травня відбувся тренінг, в якому взяли участь  перший заступник міського голови Валентин Висоцький, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея, представники навчальних закладів міста та студентсько-учнівського парламенту. Тренінг для активістів Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади  був проведений за програмою «Активні Громадяни» Британської Ради в Україні. Провела його майстер-фасилітатор програми на Кіровоградщині, координатора громадської організації «Прес-клуб реформ» Вікторія Талашкевич.

Плідно співпрацюючи протягом всієї п’ятниці активні громадяни Бобринеччини, що прагнуть змін на краще, обмінювалися  думками про досягнення, виклики і ресурси, наявні у громаді висловлювали ідеї щодо проектів соціальної дії, дізнавалися про успішні проекти, котрі були реалізовані на Кіровоградщині та в Україні.

Вікторія Талашкевич розповіла про вимоги до написання проектів соціальної дії і умови фінансування проектів з боку програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні, а також розказала, як вже реалізовані проекти змінили різні куточки Кіровоградської області та України.

На цьому співпраця активістів не завершується, і програма DOBRE у Бобринецькій ОТГ тільки набирає обертів. Адже тренінг якраз і було проведено у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Партнер програми на Кіровоградщині – громадська організація «Територія успіху».

Знання набуті на тренінгу в подальшому  допоможуть  в проваджені проектів, що сприятимуть розвитку громади.

Дякуємо Вікторії Талашкевич за змістовну зустріч та щирість, з якою вона ділилася своїми знаннями.

   

                                                                                                 за матеріалами "ПЕРС КЛУБ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь