Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Свято дитинства й посмішки

Дата: 02.06.2017 13:24
Кількість переглядів: 930

Фото без описуНа початку літа ми відзначаємо прекрасне свято радості та надії маленьких громадян – Міжнародний день захисту дітей.  Це день  не тільки веселе свято для дітвори, а  й нагадування дорослим про необхідність бути завжди поруч з дітьми, піклуватися,захищати права малечі, щоб діти росли щасливими, відчували себе  гідними громадянами своєї країни.

31 травня міський голова Валерій  Сніжко відвідав міські школи, домівки,  та привітав соціально незахищені категорії дітей, запросив на свято, вручив подарунки і талони на катання на електромобілях та гіроскутері .

1 червня в місті відбулися урочистості, приурочені до Міжнародного дня захисту дітей. Свято розпочалося з урочистої ходи, вже традиційної ходи «Разом з матусею», яка брала свій початок від комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5» та зібрала від найменших мешканців громади, які ще навіть не вміють ходити та вже з посмішкою в дитячому візку беруть участь у заходах, до учнів міських шкіл. Щасливі обличчя, дитячі усмішки, барвисті кульки та веселі кричали, які вигукували учасники шкільних таборів під час ходи, створювали піднесений настрій у присутніх. По завершенню ходи малеча разом з міським головою Валерієм Сніжком поклали квіти до пам’ятника Невідомому солдату. Валерій Вадимович привітав матусь, які брали участь в ході разом зі своєю малечею та вручив солодкі подарунки.

Далі відбулася святкова лінійка, на початку якої до дітей з дошкільних навчальних закладів та учнів міських шкіл з вітальними словами звернувся міський голова Валерій Сніжко,  кожен загін здав рапорти заступнику міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмилі Кривошеї та виголосив свій девіз. В фінальній частині лінійки кожен загін отримав маршрутний лист захоплюючого квесту і розпочалася розважально-спортивна гра. Завданням було відвідати станції, що розташовувалися на галявинах в міському парку ім. Кропивницького,  де потрібно було виконати цікаві завдання: співати, танцювати, долати перешкоди, складати пазл та просто розважатись.

 За підготовку станцій та цікавої розважальної програми, під час якої з дитячих облич ні на секунду не сходила посмішка  подяка колективу та вихованцям  Комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості», працівникам дошкільних закладів №1»Сонечко», №2 «Ромашка», за розуміння та підтримку приватним підприємцям Ю. Кочубею,  М. Кобилянському,  О.Погорілцю.

Під час свята дітлахи мали змогу безкоштовно покататися на «осломобілі», який їм сподобався під час минулорічного Дня захисту дітей.  Також міською радою було надано тридцять безкоштовних квитків для катання на гіроскутері та дитячому електромобілі.

На завершення свята діти стали у велике «коло єднання» . Дітвора, яка брали участь у спортивно-розважальній грі та квесті  отримали солодкі подарунки від міського голови Валерія Сніжка. Вихованці ДНЗ отримали цукерки, а учні шкіл морозиво.  Цього ж дня перший заступник міського голови Валентин Висоцький та заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея поздоровили зі святом і вручили солодкі презенти вихованцям ДНЗ №1 «Сонечко» та ДНЗ №2 «Ромашка», які не змогли завітати на свято та учням Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат.

Діти – найдорожчий скарб, що є в житті людини, наша радість і майбутнє. Саме тому обов’язок дорослих захистити дитинство та подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей підростаючого покоління Українців, адже саме від сьогоднішньої малечі залежить майбутнє нашої Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь