Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Проводяться роботи з розчищення снігу на дорогах громади

Дата: 17.01.2018 12:13
Кількість переглядів: 932

Фото без опису

Нарешті прийшла справжня зима з морозами та снігом. Такі погодні умови принесли чимало радості  дітлахам та деякі незручності в вигляді засніжених доріг та тротуарів.

За дорученням міського голови  Валерія Сніжка було організовано  роботи по розчищенню доріг громади від снігу.Роботи розпочалися з 4 години ранку, щоб не заважати руху автомобільного транспорту та не створювати незручностей мешканцям громади.

Для розчищення доріг, площ та тротуарів  на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади  задіяні  техніка КП «Комунальник», а в місцях де це неможливо зробити технікою (спуски до мостів, піші переходи через р. Бобринка та алеї працюють робітники комунального підприємства,  які вручну розчищають від снігу такі місця.   Роботи проводяться постійно для забезпечення безперешкодного та безпечного руху мешканців громади. Після розчищення виконується посипання небезпечних ділянок автодоріг та тротуарів.  Розчищено всі дороги до сіл громади,  та майже всі дороги по місту, роботи тривають і надаліФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь