Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обговорили план проведення свят на 2017 рік

Дата: 11.01.2017 13:06
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

10 січня заступник міського голови з соціально гуманітарних питань Людмила Кривошея провела  робочу нараду з начальником відділу освіти, молоді та спорту міської  ради  Вікторією Літвіновою та директором КЗ ЦДЮТ  Катериною Обод. Під час наради присутні обговорили та визначилися з планом роботи на рік, по підготовці до головних державних свят.

Під час робочої наради Людмила Петрівна  ознайомила присутніх з планом проведення заходів та головних державних свят на рік, які відбудуться на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади.

В наступному році  планується організувати та  провести близько 20 святкових заходів на території громади, що спрямовані на урізноманітнення дозвілля жителів громади, популяризацію національної культури та мистецтва, пропагування театрального, музичного,  вокального та танцювального видів мистецтва.  Поза тим, заплановано також проведення ряду професійних свят.

Учасники наради дійшли до згоди, що кожен захід повинен бути  особливим, містити родзинку, яка вирізнятиме його з-поміж інших. Адже саме тоді заходи та святкування будуть привабливими та збиратимуть велику кількість учасників та глядачів.

За результатами наради начальник відділу освіти, молоді та спорту та  директор КЗ ЦДЮТ отримали відповідні рекомендації та доручення від заступника міського голови з соціально-гуманітарних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь