Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Екскурсійна поїздка до Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького

Дата: 21.03.2018 13:05
Кількість переглядів: 857

Фото без описуСправжнім подарунком для жінок бобринеччини стала екскурсійна поїздка до Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького з колоритно-живописним дійством курманівського мюзиклу за оригінальним прочитанням невмирущого «Сорочинського ярмарку» М.Гоголя від міського голови Валерія Сніжка. Було приємною несподіванкою почути зі сцени гарні слова про бобринчан від Валерія Сніжка – міського голови, Володимира Єфімова - директора театру, Юрія Крутька – депутата районної ради.

З затамованим подихом спостерігали глядачі за багатим селянином Солопієм Черевиком, який вирушає на Сорочинський ярмарок продавати пшеницю. Разом з ним їде його сварлива дружина Хівря і дочки Параска, Горпина і Мотря.

На ярмарку Параску зустрічає парубок Грицько і закохується в неї. Мачуха Хівря проти їхнього весілля. Раптом Грицько знайомиться з циганкою-ворожбиткою, яка в обмін на дешевих коней допомагає йому умовити батьків Параски віддати за нього дочку.

Паралельно розвиваються події, пов'язані з таємничою історією про «червону свитку». Врешті-решт все закінчується радісним весіллям.

Від вдячних глядачів бобринчан вручено квіти артистам. Стоячи, та під бурхливі оплески проводжали їх зі сцени. З піднесеним настроєм, позитивними емоціями, незабутнім враженням  поверталися комфортним транспортом додому.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь