Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Екскурсійна поїздка до Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького

Дата: 21.03.2018 13:05
Кількість переглядів: 891

Фото без описуСправжнім подарунком для жінок бобринеччини стала екскурсійна поїздка до Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького з колоритно-живописним дійством курманівського мюзиклу за оригінальним прочитанням невмирущого «Сорочинського ярмарку» М.Гоголя від міського голови Валерія Сніжка. Було приємною несподіванкою почути зі сцени гарні слова про бобринчан від Валерія Сніжка – міського голови, Володимира Єфімова - директора театру, Юрія Крутька – депутата районної ради.

З затамованим подихом спостерігали глядачі за багатим селянином Солопієм Черевиком, який вирушає на Сорочинський ярмарок продавати пшеницю. Разом з ним їде його сварлива дружина Хівря і дочки Параска, Горпина і Мотря.

На ярмарку Параску зустрічає парубок Грицько і закохується в неї. Мачуха Хівря проти їхнього весілля. Раптом Грицько знайомиться з циганкою-ворожбиткою, яка в обмін на дешевих коней допомагає йому умовити батьків Параски віддати за нього дочку.

Паралельно розвиваються події, пов'язані з таємничою історією про «червону свитку». Врешті-решт все закінчується радісним весіллям.

Від вдячних глядачів бобринчан вручено квіти артистам. Стоячи, та під бурхливі оплески проводжали їх зі сцени. З піднесеним настроєм, позитивними емоціями, незабутнім враженням  поверталися комфортним транспортом додому.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь