Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святкування дня захисту дітей бобринчанами

Дата: 01.06.2016 13:04
Кількість переглядів: 877

У перший день літа в Україні, як і в усьому світі, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість та надія.

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Ми прагнемо, щоб вони зросли здоровими, радісними, розумними, прославляли свої родини і свій рідний край.

Немає кращої пори у житті людини, як дитинство. Цей прекрасний, безтурботний період залишає у душі кожного відголосок теплих спогадів, які протягом усього життя допомагають долати перешкоди та негаразди. Тож міська рада приклала максимум зусиль для того, щоб сьогоднішнє свято залишилося гарними спогадами у кожної дитини.

Зранку, за сприянням міського голови, перший заступник міського голови Висоцький В.І. та заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Л.П. привітали з Міжнародним днем захисту дітей дошкільні виховні заклади №1 “Сонечко” та №2 “Ромашка” і вручили всім малятам солодкі подарунки.

Вперше в місті відбулася святкова хода “Разом з матусею”, де брали участь найменші мешканці нашого міста в колясочках та візочках разом з мамами, також крокували малята з дошкільних виховних закладів “Сонечко” та ”Ромашка”. Хода була проведена по вулиці Миколаївській від дитячої площадки до пам’ятника Невідомому солдату, до якого учнівсько -студентський парламент і малеча поклали квіти. Всі учасники ходи отримали солодкі подарунки.

Далі відбулася святкова лінійка, де загони з міських шкіл здали рапорти Кривошеї Л.П. та виголосили свої девізи. По закінченню святкової лінійки

розпочалася святково – розважальна програма, яку підготував колектив Будинку дитячої творчості. Кожному загону Феєю було видано маршрутний лист, який складався з восьми зупинок: «Храм Знань», «Скеля Ерудиції», «Замок Фантазії», «Долина Творчості», «Галявина Розваг», «Казкова Рівнина», «Гори Здібностей» та «Ліс Дозвілля». Усі галявини, на яких розміщувалися зупинки, були творчо оформлені, діти виконували різні цікаві завдання, співали, танцювали та просто розважалися.

Біля пам’ятника невідомому солдату всі бажаючі діти віком до 5 років мали змогу покататися на “Осломобілі”.

По завершенню свята діти стали у велике “коло дружби” та заспівали пісню. Кожен з дітей і всі, хто допомагав у організації цього чудового свята, отримав солодкий подарунок.

Щиро дякуємо директору Обод К.В. та працівникам Будинку дитячої творчості за змістовно підготовлену програму, колективам дошкільних та шкільних закладів за організацію дітей, небайдужим батькам, які знайшли час і привели своїх діток на святково – розважальну програму. Батьки наймолодших громадян міста особливу подяку висловлюють директору Компаніївського ветеринарного технікуму Гордієнко Г.М., його заступнику Омельчуку О.В. та студентам за переповнюючі враження під час катання на осломобілі.

Слід відмітити роботу працівників з благоустрою КП “Комунальник” за чистий та охайний парк ім. Кропивницького».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь