Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обрали нового голову Бобринецької міської організації ветеранів

Дата: 17.11.2016 12:50
Кількість переглядів: 961

Фото без опису

16 листопада 2016 року відбулося  пленарне засідання Бобринецької міської організації ветеранів України. В роботі президіуму також брали участь міський голова Сніжко Валерій Вадимович та заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Людмила Петрівна.

Порядок денний налічував декілька  питання, основними з яких були – складання повноважень голови Бобринецької міської організації ветеранів. На початку засідання голова міської організації ветеранів Тофан Раїса Іванівна прозвітувала про роботу за рік, що минув та повідомила, щоприйняла рішення припинити свою роботу за станом здоров’я. На  посаду нового очільника Бобринецької міської організації ветеранів України, Раїса Іванівна  запропонувала кандидатуру Біліченко Лідії Іванівни., яку підтримала більшість членів президії

Міський голова Сніжко Валерій Вадимович подякував Раїсі Іванівну за багато річну працю та нагородив грамотою Бобринецької міської ради за багаторічну плідну працю, милосердність, чуйність, увагу та турботу до людей похилого віку, активну життєву позицію. Валерій Вадимович та Людмила Петрівна також подякували ветеранам за активну співпрацю, за неоцінений вклад в розвиток міста та за той гідний приклад, що ветерани  подають молодшому поколінню.

Бобринецька міська організація ветеранів України обрала нового керівника Біліченко Лідію Іванівну – комунікабельну та енергійну людину, педагогічний досвід якої становить більше 40-ка років.

Лідія Іванівна, звернувшись до присутніх розповіла про себе та запевнила, що двері ветеранської організації  будуть завжди відкриті для ветеранів, де їх завжди вислухають та пригостять теплим чаєм.

Міський голова привітав новопризначену голову ветеранської організації та повідомив, що міська рада буде тісно співпрацювати з новим керівником та дбати про добробут людей поважного віку Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь