Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання міжфракційного депутатського об’єднання «Рівні можливості»

Дата: 23.11.2016 12:49
Кількість переглядів: 934

Фото без опису

22 листопада 2016 року відбулося засідання  міжфракційного  депутатського об’єднання «Рівні можливості», за участю заступника міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмили Петрівни Кривошеї. Головною метою МДО «Рівні можливості» є об’єднання зусиль депутатів Бобринецької міської ради для мобілізації лідерського потенціалу жінок-депутаток у вирішенні актуальних питань життєдіяльності громади. Основним завданням міжфракційного депутатського об’єднання є забезпечення гарантій прозорості у роботі органів державної влади та місцевого самоврядування,  будівництво дитячих майданчиків, підвищення якості медичного обслуговування та  освітніх послуг; підвищення інтенсивності конкуренції на ринках громади; розвиток аграрної сфери, яка могла б стати рушійним джерелом розвитку громади та сприяти піднесенню села; сприяння підвищенню інвестиційної привабливості громади для залучення інвестицій; сприяння розвитку малого та середнього бізнесу задля вирішення  проблеми малої кількості місцевих постачальників та належної якості їхньої продукції.

На засіданні члени МДО визначили пріоритетні напрямки роботи відповідно до пропозицій, наданих депутатами-учасниками МДО та етапи їх реалізації. Так, на думку депутатів обов’язковими для реалізації є:

 проект депутата міської ради Коновальчук Валентини Григорівни, щодо облаштування дитячого ігрового майданчика в мікрорайоні «Черемушки»;

створення молодіжного комплексу для популяризації фізичного та естетичного розвитку молоді громади – пропозиція від депутата міської ради Телих Наталії Володимирівни. Цю пропозицію підтримала також секретар виконавчого комітету Дмитрян І.Я та запропонувала в рамках цього проекту також створити центр для молоді зі спортивним приладдям.  

Заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Людмила Петрівна, запропонувала створити каток  для сімейного дозвілля.

Також учасники засідання обговорили  пропозиції стосовно озеленення міста та створення ландшафтного плану міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь