Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Зустріч з громадськими організаціями району

Дата: 08.12.2016 12:38
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

      Тісна співпраця та взаємодія поєднують працівників об’єднаного управління та міську і районну організації ветеранів України, тому співпраця з ними бажана і корисна.

       Так 7 грудня 2016 року в Бобринецькому об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбувся круглий стіл з представниками громадських ветеранських організацій району, який провели начальник управління Андрій Синьогуб та перший заступник начальника управління Марина Назаренко.

       За «круглим столом» присутніх ознайомлено із основними змінами в пенсійному законодавстві що діють на сьогоднішній день та обговорено перерахунок пенсії з 1 грудня 2016 року проведеного відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» в зв’язку із зміною прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб. Не залишено без уваги обговорення можливих шляхів запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій.

       Присутні жваво обговорювали новації та запропоновані зміни внесені на розгляд парламенту в частині запровадження інших рівнів пенсійної системи, можливостей підвищення соціального рівня забезпечення населення, підвищення заробітних плат та їх легалізації та підвищення рівня розвитку та роботи економіки країни.

       Окремо було акцентовано увагу на питаннях функціонування веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, який забезпечує надання інформативних послуг громадянам та застрахованим особам прямо через мережу, не виходячи навіть з дому, а також про можливість отримання важливої інформації із газети «Пенсійний кур’єр».

      

М. Назаренко

Перший заступник начальника

Бобринецького об’єднаного управління

Пенсійного фонду України

Кіровоградської області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь