Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Підготовка до ЗНО-2017

Дата: 10.02.2017 12:12
Кількість переглядів: 721

Фото без опису

07 лютого 2017 року в Комунальногому закладі «Загальноосвітня школа   І-ІІІ ступенів №5» проведено чергові батьківські збори в 11 класі з питань підготовки випускників до участі в ЗНО 2017 року.

Директор школи Богданова А.Є. ознайомила присутніх батьків із особливостями реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання у 2017 році. Зокрема: формування пакету документів, особливості вибору навчальних предметів на ДПА та ЗНО, про підготовку до тестування за затвердженими Програмами. Звернула увагу на те, що всі нормативні, інформаційні та консультативні матеріали стосовно ЗНО-2017 розміщені на шкільномусайті. Керівник закладу дала відповіді на запитання, які цікавили батьків за темою зібрання.

Для учнів 11 класу була проведена тематична класна година «ЗНО-2017». Вчитель інформатики Волошина О.В. ознайомила випускників із нормативною базою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, особливостями ЗНО у 2017 році, порядком реєстрації для участі у тестуванні та процедурою проходження ЗНО. Наразі першочерговими завданнями перед одинадцятикласниками є вибір предметів для тестування та підготовка документів для реєстрації на ЗНО-2017.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь