Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Виховуємо патріотів змалку

Дата: 22.11.2016 12:00
Кількість переглядів: 1122

Фото без опису

Відповідно до заходів приурочених  до відзначення в Україні «Дня гідності і свободи» в ДНЗ №2«Ромашка» м. Бобринець 21.11.2016 р. було проведено тематичні заняття, бесіди, ігри з патріотичного спрямування «Україна наша Батьківщина».

       У старших групах з метою продовження формування знання дітей про Україну як велику суверенну державу, про державні символи, їх значення, проведено тематичні заняття патріотичного спрямування : «Мій рідний край, що зветься -  Україна», «Україна рідний край».

  В середній групі вихователь провела бесіду «Рідний край мій, Батьківщина зветься гордо – Україна» . Вихователі молодших груп під час бесід «Я люблю свій рідний край- це моя Батьківщина», «Символи моєї України», «Ми маленькі українці», вчили дітей розуміти поняття «Батьківщина», виховували почуття приналежності до свого народу, його духовної культури, рідної землі.

   Ми намагаємось плекати в наших вихованцях доброту і чуйність, тому  виховуємо гідних людей, які люблять не тільки себе, а й свого ближнього. Вчимо поважати оточуючих, допомагати у скрутну хвилину і головне берегти свою рідну неньку Україну.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь