Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Турбота територіального центру міської ради про жителів громади

Дата: 11.08.2017 11:59
Кількість переглядів: 1026

  Фото без опису   В народі кажуть, що зробити людину красивою можуть два майстри – один з них кравець, а другий – перукар. І це правильно, адже вдало підібрана зачіска і красиве та зручне вбрання можуть не тільки змінити зовнішній вигляд людини, але й поліпшити її внутрішній стан, зробити її на певний час щасливою.

         Самі успішні перукарі – ті, які люблять свою роботу й передають це відчуття своїм клієнтам. Тому в роботі перукаря крім професіоналізму  й досвіду, важливе вміння спілкуватися з людьми. В Територіальному центрі Бобринецької міської ради перукарські послуги надає Байбуз Антоніна. Всіх відвідувачів вона приймає душевно,  з посмішкою і розумінням, вислуховує і враховує їх побажання. Тож запрошуємо Вас відвідати нашого перукаря в перукарні «Чарівниця» (вул. Базарна, 74), а також замовити надання цієї послуги за місцем проживання за тел. 097-860-81-79.

         А якщо Ви хочете надати своїм речам нове життя, для всіх осіб, зареєстрованих у Територіальному центрі, швацькі послуги надає Дем’яненко Наталія. Це справжній майстер, який знаходить підхід до кожного відвідувача, враховуючи їх інтереси та смаки. Звернутись до неї Ви можете за адресою вул. Миколаївська, 47 або за тел.097-916-31-02

         Послуги перукаря та швачки надаються на платній та безоплатній основі для всіх громадян, зареєстрованих в Територіальному центрі міської ради.

Крім душевної рівноваги і зовнішньої краси для всіх нас важливим є стан нашого здоров’я. В Територіальному центрі міської ради велику увагу приділяють турботі про здоров’я жителів громади, району та гостей нашого міста. З початку липня встановлено намет під гаслом «Виміряй тиск – подбай про здоров’я!» (на розі вулиць Базарна та Вознесенська,  біля Аптеки ФОП «Овсійчук О.П.»). Щосереди та щоп’ятниці з 8:00 до 12:00 сестра медична Холодовська Любов безкоштовно надає послуги з вимірювання артеріального тиску, тому кожен бажаючий може звернутись до неї та потурбуватись завчасно про своє здоров’я. Також вона веде роз’яснювальну роботу з приводу урядової програми «Доступні ліки». За цією програмою громадяни можуть отримати ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми безкоштовно, або з незначною доплатою. Турбуйтеся про себе та своє здоров’я!  В понеділок, вівторок та четвер ця сама послуга надається за адресою: вул. Миколаївська, 76 каб.№3 (готель «Весна»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь