Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 28.10.2016 11:48
Кількість переглядів: 979

Фото без опису

27 жовтня 2016 р. відбулося чергове  засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради сьомого скликання, під головуванням міського голови Валерія Сніжка. На засіданні були присутні десять членів виконкому. Виконком розпочався з приємностей, свій 70-й ювілей святкував член виконавчого комітету Костяк Ярослав Васильович.

Під час засідання члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, який складався з 9 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста. 

Зокрема члени виконавчого комітету заслухали активно обговорювали питання:

-Про затвердження проектно-кошторисної документації вартості будівництва об’єкту «Капітальний ремонт перекриття, даху, замінна віконних та дверних блоків із застосуванням енергозберігаючих технологій міського центру дозвілля молоді по вул. Миколаївській, 47.  Вивчивши питання, члени виконавчого комітету затвердили загальну кошторисну вартість будівництва у поточних цінах станом на 27.09.2016 року, що  складає – 1088,615 тис. грн. у тому числі: будівельні роботи – 834,735 тим. грн.; інші витрати – 74,444 тис грн.; податок на додану вартість – 181,436 тис.грн.

-Про затвердження проектно-кошторисної документації вартості будівництва об’єкту: «Капітальний ремонт частини дорожнього покриття по вул. Соборна (від вул. Ярослава Мудрого до вул. Ганни Дмитрян, від вул. Володимира Великого до вул. учасників АТО, від вул. учасників АТО до вул. Паркової). Розглянувши питання було вирішено затвердити проектно-кошторисну документацію вартості ремонту дороги за такими показниками: загальна кошторисна вартість будівництва у поточних цінах станом на 10.10.2016 року складає – 1499,484 тис. грн.

Членами виконкому розглянуто питання про перереєстрацію громадян, які перебувають на  обліку. Було вирішено поставити на квартирний облік та провести перереєстрацію громадян, які вже перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у виконкомі міської ради.

Про погодження місця розташування мобільного пункту обігріву на території Бобринецької міської ради. Було погоджено державній пожежно-рятувальній частині 24 Управління державної служби з питань надзвичайних ситуацій України місце розташування мобільного пункту обігріву на території центру дозвілля молоді по вул. Миколаївській, 47а

На розгляд виконкому надійшли заяви громадян з відповідними додатками про надання матеріальної допомоги всі документи були вивчені та прийняті відповідні рішення.

Також, виконкомом надано дозвіл на видалення сухих та аварійних дерев на території міста згідно висновків комісії та актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь