Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Запрошуємо Вас висловити свою думку з приводу проекту Стратегічного плану розвитку Бобринецької міської ОТГ до 2020 року

Дата: 27.06.2017 11:44
Кількість переглядів: 884

Стратегічний план розвитку Бобринецької міської ОТГ до 2020 року.    

   3 27 червня  по 18 липня 2017 року відповідно до розпорядження міського голови «Щодо проведення громадського обговорення» № 92 проводяться громадські обговорення стратегічних та операційних цілей розвитку громади.

Ви можете висловити свої думки  з приводу завдань, що стоїть перед громадою в процесі виконання цього документу.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у документі. Тому, розміщаємо основну інформацію у нас на сайті http://bobrynecka.gromada.org.ua і просимо Вас до 18 липня 2017 року на електронну адресу bobrineckamiskarada@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних, або пройти опитування на головній сторінку сайту.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у документі і 24 липня 2017 року будуть презентовані робочою групою для подальшого подання на сесію міської ради для затвердження депутатами міської ради.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та органів місцевого самоврядування за експертної підтримки експертів проекту «DOBRE” Андрія Кавунця та Радослава Шарлея.

 У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Бобринецька  громада отримує документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь