Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відкриття міської ялинки на День Святого Миколая

Дата: 20.12.2016 11:42
Кількість переглядів: 1109

Фото без опису

З Дня Святого Миколая починаються радісні, сповнені казковості та чудес новорічні та різдвяні свята. Саме в цей день відбулося урочисте  відкриття міської новорічної ялинки.  Площа біля КЗ «Навчально–виховний комплекс «Гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» вперше стала місцем  проведення новорічного дійства, тут розташувалася сцена з казковими героями,  частування святковими смаколиками, які надали міні пекарня Ведмеденко Наталі Григорівни, п.п. Дирина Сергій Павлович та Бобринецького технікуму ім. В.Порика БНАУ  (директор Чорний Олег Вікторович) за що їм щира подяка від міського голови Сніжка Валерія Вадимовича. Біля ялинки на варті новорічної атмосфери стояли два сніговиками з якими гості свята охоче фотографувалися. Сніговики були власноруч виготовлені Кунашенко Наталією Григорівною та Бершадською Катериною Павлівною з КЗ «Навчально–виховний комплекс «Гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» та колективом та вихованцями ДНЗ №2 «Ромашка»

 Променисті концертні номери, з піснями про Миколая та театралізованим дійством,  на відкритті ялинки  виконували учні міських шкіл також гостей приємно здивували учасники хору учнів початкових класів ЗОШ №5.

Міський голова Валерій Сніжко привітав всіх присутніх зі святом, побажав дітям рости здоровими і щасливими, в мирі та злагоді. Валерій Вадимович зазначив, що діти це майбутнє нашої країни, а дорослі повинні дбати,  щоб це майбутнє було світлим та допомагати дитячим мріям стати реальністю. Міський голова запалив яскраві вогні на новорічній красуні і площа сповнилася  чаруючою атмосферою зимових свят.

Із привітанням до гостей свята  також звернулися  обласний благочинний м.Протиієрей отець Юрій та голова районного осередку аграрної партії України Юрій Крутько.

Із казковими героями дітлахи водили хороводи, відгадували загадки та брали участь у цікавих конкурсах. Фіналом свята стала роздача солодких подарунків дітям пільгових категорій від Святого Миколая та міського голови Валерія Сніжка .

Свято сповнювала атмосфера казковості та добра, блискучі дитячі очі та щирі посмішки, веселий гамір і щастя – найголовніша мета свята, діти оцінили на відмінно!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь