Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Медіа-форум "Гендерні аспекти місцевого самоврядування"

Дата: 02.12.2016 11:39
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

В Кропивницькому відбувся медіа-форум « Гендерні аспекти місцевого самоврядування» в  рамках проекту «Жінки – це 50% успіху України». Активні  жінки Кіровоградщини,Вінниці, Запоріжжя, Одеси та Харкова обговорили питання гендерної рівності.

Від Бобринецької міської ОТГ у форумі брали участь заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань  Кривошея Людмила Петрівна,  депутатка Бобринецької міської ради Жовтенко Ольга Миколаївна та перший заступник міського голови Висоцький Валентин Іванович.

На форумі учасники обговорили роль жінки у формуванні місцевої політики та процесі децентралізації, створення та діяльність МФО, гендерне визначення проблем. Під час обговорення також торнулися комунікаційної стратегії «гендер і політика», «гендер і суспільство». В цьому блоці обговорили, які медіа можуть допомогти у вирішені гендерного питання, соціальні медіа для жінок, визначення ролі медіа у підвищенні видимості жінки при реалізації проекту «Жінка – це 50% успіху України»

У рамках форуму пройшла церемонія нагородження ЗМІ – Лицар слова. Організатори відзначили кращі редакційні колективи  за висвітлення матеріалів на гендерну тематику. Серед нагороджених був також редакційний колектив РВО «Новий день» вони отримали диплом  «Лицар слова» та символічну статуеткуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь