Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тренінг з питань гендерного бюджетування та електронних закупівель в рамках проекту "DOBRE"

Дата: 22.11.2017 11:31
Кількість переглядів: 846

Фото без опису

20  листопада  в рамках проекту «DOBRE» відбувся тренінг для представників місцевого самоврядування та структурних підрозділів міської ради  з питань гендерного бюджетування та електронних закупівель.

Експерт проекту «DOBRE»  з гендерного бюджетування Юлія Гончар окреслила завдання тренінгу та проаналізувала  досягнення громади в застосуванні гендерного підходу. Учасники дослідили  питання участі жінок у діяльності Бобринецької міської об’єднаної територіальної  громади, можливості влади для вирішення гендерних питань та співпраці з громадськістю.

21 Експерт  проекту «DOBRE» у сфері електронних закупівель Артур Чемерис та представник від Прозоро в Кіровоградській області Павло Лісніченко надали практичні рекомендації бухгалтерам та спеціалістам установ міста  щодо роботи на електронному торгівельному майданчику «ProZorro» та розглянули проблемні питання що виникали в присутніх.

По завершенню тренінгу учасники подякували експертам за вичерпну інформацію та нові знання, що  вони отримали від гостей.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь