Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З робочим візитом до районної лікарні

Дата: 30.06.2017 11:15
Кількість переглядів: 887

Фото без опису27  червня міський голова Валерій Сніжко та депутатський корпус міської ради у відповідь на запрошення головного лікаря Лариси Семенюк відвідали  Бобринецьку центральну району лікарню. Депутати на чолі з міським головою  відвідали всі відділення лікарні та поспілкувалися з персоналом. Головною метою візиту міської влади  було дізнатися які проблеми існують в лікарні, а їх як виявилося в районному закладі чимало.

Критично не вистачає моніторів пацієнтів та відеоспостереження для тяжких хворих, хірургічному відділенню крім моніторів пацієнта потрібно лапароскопічна стійка, щоб покращити свої послуги та не відставати від розвитку медицини. Всі відділення районної лікарні потрібують переоснащення, починаючи від матраців для пацієнтів закінчуючи дорого вартісним спеціалізованим обладнанням. Головний лікар зазначила, що не зважаючи на всі проблеми лікарня показує досить непогані результати та тримається на високих позиціях в обласних рейтингах. Також пані Лариса зазначила, що однією з найголовніших проблем є кадрового забезпечення. В лікарні мало молодих лікар, все тому що відсутнє забезпечення молодих спеціалістів житлом і вони вимушені шукати кращі умови для своєї діяльності.

В завершальній частині зустрічі, під час спілкування з колективом лікувального закладу міський голова Валерій Сніжко запевнив лікарів, що міська рада ніколи не стояла осторонь і завжди спів фінансувала заклади медицини. Тільки   в цьому році було виділено 1 млн. 700 тисяч гривень на вторинну медицину і 800 тисяч гривень - на первинну. Кошти для придбання обладнання  будуть виділятися і в подальшому.  Міська  влада завжди буде допомагати медицині і по можливості буде направляти останні кошти для  придбання чи оновлення матеріальної бази закладу.  Позитивним моментом є те, що за останній час в закладі видно зміни на краще, кошти не витрачаються дарма і працівники роблять все не тільки для того, щоб зберегти робочі місця, а й надавати якісні послуги населенню. Тож в результаті плідного діалогу було вирішено, що колектив центральної районної лікарні підготує перелік найактуальніших проблем, що потребують вирішення, а депутатський корпус разом з міським головою зроблять все можливе щоб заклад безпроблемно існував в подальшому та розвивався.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь