Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У Кропивницькому змагалися юні туристи

Дата: 30.06.2017 11:00
Кількість переглядів: 930

Фото без описуЗ 22 до 25 червня 2017 року на території Комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» проходив ХХІХ Чемпіонат області зі спортивного туризму серед школярів і гуртківців позашкільних навчальних закладів.

Протягом трьох днів – складних, захоплюючих, іноді виснажливих, але пізнавальних і цікавих, юні туристи виборювали собі перемогу.

Це вдалося туристам з міст Бобринця, Кропивницького, Олександрії, Новгородківського, Олександрівського та Голованівського районів.

У Чемпіонаті взяла участь команда вихованців гуртка «Мандрівник» Комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради у складі: Брасло Євгенія, Слепченко Михайло, Чубаков Ігор, Гриценко Максим, Артющенко Артем, Слепченко Анна, Воскобойнікова Маргарита, Воскобойнікова Вікторія (керівник гуртка Горецький Іван Якович).

Гуртківці здобули такі перемоги:

І місце у загальнокомандному заліку;

І місця з видів (крос-похід за вибором, особисто-командна смуга перешкод, командна смуга перешкод);

в особисто-командній смузі перешкод: І місце – Слепченко Анна, Слепченко Михайло, ІІ місце – Гриценко Максим, ІІІ місце – Чубаков Ігор.

Команда отримала подяку народного депутата України Олександра Горбунова за участь у сімейно-спортивному святі «Країна – це ти»  та пропаганду здорового способу життя. 

Керівнику гуртка «Мандрівник» Горецькому Івану Яковичу оголошено подяки Кіровоградського та Черкаського обласних центрів туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді за активну допомогу в організації проведення і суддівстві ХХV Чемпіонату області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, відкритих обласних змагань з пішохідного туризму в приміщеннях серед учнівської молоді.

Змагання продемонстрували, що туризм – то школа мужності, пізнання і загартування; що туризмом займаються ті, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок і хто прагне спортивних результатів.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо нових перемог!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь