Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем захисника України!

Дата: 13.10.2016 11:12
Кількість переглядів: 766

Фото без описуШановні захисники України! Шановні ветерани!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва! Ці дати відзначатимуться  14 жовтня, у день християнського свята – Покрови Пресвятої Богородиці.

Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю, воїнів-інтернаціоналістів, життєвий досвід, мудрість і віра яких упродовж усіх років були прикладом, гідним наслідування. І, звичайно, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.

Це свято об’єднує всіх нас у добрій справі виховання молоді на кращих традиціях нашого народу, формування її життєвої позиції, патріотичних переконань та гордості за свою державу.

День захисника України — свято не тільки військових. Це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують Україні захист — економічний, гуманітарний, інформаційний.

Зі святом вас, дорогі захисники. Нехай готовність бути на крок уперед перед можливою небезпекою завжди згуртовує всіх у гуманній справі захисту сьогоднішнього і майбутнього України.

Нехай Пресвята Богородиця покриває Святою Покровою Український народ та наше військо, повсякчас підтримує нас, оберігає мужніх українських воїнів й їхні життя. І нехай над головами наших матерів, дружин, дітей завжди буде мирне небо. Міцного здоров’я усім, щастя, родинного затишку.
 

  З повагою

  Міський голова                                                         Сніжко В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь