Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні працівники поліції!

Дата: 04.08.2016 11:00
Кількість переглядів: 1045

Фото без опису

Сердечно вітаю вас із професійним святом - Днем Національної поліції України, який в цьому році відзначається вперше 4 серпня. Дане свято було затверджено Указом Президента України від 09.12.2015р. № 693/2015.

         Національна поліція України створена для охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки. Виявляючи мужність, витримку, повну самовіддачу, ви охороняєте спокій та життя людей, стоїте на варті правопорядку. Ваша служба пов’язана з щоденним ризиком.

         Ваша професійна діяльність, як ніколи, затребувана у цей складний для України та всього суспільства час. Загальновідомий ваш вклад у виконання завдань з охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.       Ми вдячні вам за ту працю, яку ви вкладаєте у підтримання свободи і права, і за те істинне духовне рішення, яке підштовхнуло вас встати на варті законних інтересів держави! Особливі слова подяки і вдячності висловлюємо ветеранам правоохоронних органів, які роблять величезний внесок у виховання молодих співробітників і щедро діляться своїми професійними знаннями та багатим життєвим досвідом.

Будьте завжди сповненими патріотизму до рідної землі, хоробрими, мужніми, надійно оберігайте мир і спокій наших громадян, надійно захищайте їхні права та інтереси.

Бажаю вам козацького здоров'я, сил, наснаги, службових успіхів, а заодно людського щастя, миру, добра та достатку.

З повагою

Міський голова                                                                                      Сніжко В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь