Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»

Дата: 09.10.2017 10:58
Кількість переглядів: 846

Фото без опису

Відповідно до Плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської  молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки затвердженого 24.03.2016, спільно з Посольством Литовської Республіки  в Україні, у вересні 2017 року – березні 2018 року буде проведено V  Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць».

Основним завданням Конкурсу є розвиток у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовність брати участь у суспільному, культурному та міжнародному житті країни; формування у молоді демократичних, європейських цінностей,  розуміння прав і свобод людини, високих соціальних культурних, освітніх стандартів;  підвищення  значущості ідеї  єдності  та дружби  України і Литовської Республіки серед молодих  учасників.

Роботи учасників Конкурсу в строк до 19 січня 2018 року надсилаються на електронну адресу yaevropeets@ukr.net

Підсумки завершального етапу Конкурсу  підводяться у березні  2018 року.  За рішенням журі  Конкурсу автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці  до Литовської Республіки в рамках культури обміну  у 2018 році.

За додатковою інформацією прохання звертатися до  організаційного комітету  Конкурсу за телефонами 044-501-01-15, 044-400-43-01.

Учасники Конкурсу.

Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Вимоги до робіт.

1. Есе має виражати індивідуальні погляди автора на запропоновану тему. У співвідношенні об'єму та функції есе має межувати, з одного боку, зі статтею та літературним нарисом, з іншої - з власними роздумами. Есеїстичному стилю притаманні образність, асоціативність мислення.

2. До участі в Конкурсі допускаються роботи у друкованому варіанті обсягом не більше двох сторінок у форматі Microsoft Word, шрифт і розмір літер всіх частин есе - Times New Roman, 14 nm. Поля сторінок: ліве - 3 см, праве - 1 см, нижнє, верхнє - 2 см.

3. У супровідному листі до есе зазначаються:

відомості про автора (прізвище, ім’я, по батькові, клас, група, вік, контакти):

повне найменування  навчального закладу (населений пункт, район, область);

відомості про керівника (у разі наявності).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь