Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 14.02.2018 10:57
Кількість переглядів: 698

Фото без опису14 лютого 2018 року з нагоди 29-ї річниці виведення радянських військ  з Афганістану в Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді вшанували тих, хто загинув, беручи участь у локальних війнах та  врегулюванні воєнних конфліктів за межами України.

Перший заступник міського голови Валентин Висоцький, активісти Бобринецької районної організації УСВА, заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації Людмила Сопільняк поклали квіти до могили загиблого в Афганістані Чабанюка Ігоря Івановича та вшанували його пам'ять хвилиною мовчання.

З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі

Сьогодні ми схиляємо голови перед вічною пам'яттю солдат, які не повернулися живими на рідну землю з іракської пустелі, мінних полів Лівану та Анголи, джунглів Ліберії та Сьєрра-Леоне, загинули в етнічних сутичках на Балканах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь