Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Сивина на скронях - мудрість в очах

Дата: 05.10.2017 10:56
Кількість переглядів: 1360

Фото без описуЯкщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені це пора людей старшого та похилого віку. В цю пору людина починає, як і в природі  збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя,  людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги і уваги.
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради працює з  людьми похилого віку  та з людьми з обмеженими можливостями і намагається, щоб вони відчули нашу турботу. 

1 жовтня весь світ відзначав Міжнародний день людей похилого віку – свято, яке покликане звернути увагу на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини людства.Працівники Територіального центру Бобринецької міської ради вважають, що турбота про громадян похилого віку - необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

Напередодні свята працівники установи привітали зі святом усіх пенсіонерів зареєстрованих у відділенні соціальної допомоги вдома, Для них були підготовлені подарунки, а саме фартухи, прихватки, рукавиці, наволочки та рушнички.

Також незмінною традицією стали привітання пенсіонерів з ювілейними Днями народження адміністрацією Територіального центру спільно з міською ветеранською організацією.

Хочеться зазначити, що і надалі пріоритетними та найважливішими завданнями залишається забезпечення високого рівня обслуговування громадян похилого віку. Кожного дня міська влада та працівники терцентру  роблять все можливе, щоб на схилі літ пенсіонери відчували постійну увагу й тепло наших вдячних сердець.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь