Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вихованці КЗ «ДЮСШ» -чемпіони Кіровоградської області з баскетболу

Дата: 12.03.2018 10:48
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

10 березня 2018 року в м. Кропивницький відбувся фінал чемпіонату Кіровоградської області з баскетболу серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

За перемогу в фінальній частині змагань боролися чотири команди з двох груп: КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради (Директор Кундель Володимир Григорович), ДЮСШ «Нива» м. Долинська, БК «Орли» м. Помічна, КДЮСШ м. Знам’янка.

У півфінальних іграх між собою зіграли команди КДЮСШ м. Знам’янка та ДЮСШ «Нива» м. Долинська (рахунок 25-63 на користь ДЮСШ «Нива»),та КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради БК «Орли» м. Помічна, де впевнену перемогу з рахунком 115-30 здобули вихованці КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради (тренер-викладач Неклеса Володимир Миколайович).

За перемогу в фіналі змагалися дві команди – КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради та ДЮСШ «Нива» м. Долинська. Наші юні баскетболісти ще з перших хвилин взяли гру під свій контроль захопивши лідерство, нав’язуючи  опонентам свій швидкий темп гри, з яким ті не змогли впоратися. Гра закінчилася з рахунком 90-51 на користь наших спортсменів, які здобули впевнену перемогу та стали чемпіонами Кіровоградської області з баскетболу. До складу команди входили :  Ткаченко Костянтин, Рижков Юрій, Лавріненко Андрій, Дем’яненко Максим, Бардиш Антон, Пугач Антон, Буянін Андрій, Китун Едуард, Ілющенко Євген, Ткаченко Володимир

Результати фіналу чемпіонату Кіровоградської області з баскетболу серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл слідуючі:

І місце – КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради

ІІ місце - ДЮСШ «Нива» (м. Долинська)

ІІІ місце - БК «Орли» (м. Помічна).Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь