Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

відбулася 18-та позачергова сесія Бобринецької міської ради

Дата: 18.11.2016 10:37
Кількість переглядів: 874

Фото без опису

17 листопада 2016 року  у  приміщенні малої зали Бобринецької районної ради відбулася 18-та позачергова сесія 7-го скликання  Бобринецької міської ради.  Позачергова сесія була скликана на підставі клопотання  депутатів Бобринецької міської ради, клопотання директора комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник», клопотання жителів міста, які здійснюють підприємницьку діяльність та у зв’язку з участю Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади у міжнародній програмі «Добре». На розгляд депутатського корпусу було винесено 6 питань, які стосуються Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади та потребують невідкладного вирішення,  а саме депутати розглянули:

  1. Про затвердження Протоколу про співробітництво між кооперативом Хаузінг  Фаундейшен, що здійснює господарську діяльність під назвою Глобал Комьюнітіз та Бобринецькою міською об’єднаною територіальною громадою.
  2. Про створення ринку. Комунальному підприємству Бобринецької міської ради «Комунальник» було доручено визначити місця розташування торгових місць на земельних ділянках, з урахуванням вже існуючих місць та МАФів.
  3. Про надання дозволу комунальному підприємству Бобринецької міської ради ”Комунальник” на придбання сміттєвоза марки КО-413 на базі шасі автомобіля ГАЗ-3307.
  4.  Про надання дозволу комунальному підприємству Бобринецької міської ради ”Комунальник” на придбання трактора марки Т-150К.
  5. Про надання дозволу комунальному підприємству Бобринецької міської ради ”Комунальник” на придбання двох відвалів для трактора марки Т-150 на трактора марки МТЗ-82.
  6. Про передачу малоцінних необоротних матеріальних активів

В «різному» депутати звернулися до міського голови з  питанням створення муніципальної поліції, адже незабаром новорічні свята і велика кількість людей буде знаходитися на святкових заходах у центрі міста, а поліція, за словами депутатів, не справляється з виконанням своїх обов’язків. На що  Валерій  Вадимович повідомив депутатам, що  на даний час в Україні  немає закону про повноваження муніципальної поліції, тобто навіть створивши даний орган в Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді  він ніяким чином не зможе карати порушників порядку в громаді.

В цілому на сесії міської ради були прийняті всі рішення, що мали важливий вплив на життєдіяльність Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади.

 

Всі рішення можна переглянути у розділі «Офіційні документи»


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь