Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Рішення Бобринецької міської ради від 22 грудня 2017 року № 1306 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»

Дата: 26.12.2017 14:28
Кількість переглядів: 955

Фото без опису

На підставі статей 140, 142, 143 Конституції України, статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та статті 77 Бюджетного кодексу України

БОБРИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Визначити на 2018 рік:

- доходи бюджету об’єднаної територіальної громади у сумі   70 749 478 грн., в тому числі доходи загального фонду бюджету об’єднаної територіальної громади – 70 231 478 грн., доходи спеціального фонду бюджету об’єднаної територіальної громади 518 000 грн., згідно з додатком 1 цього рішення;

- видатки бюджету об’єднаної територіальної громади у сумі            70 749 478 грн., в тому числі видатки загального фонду бюджету об’єднаної територіальної громади 70 001 298 грн., видатки спеціального фонду бюджету об’єднаної територіальної громади 748 180 грн.;

- профіцит загального фонду бюджету об’єднаної територіальної громади у сумі 230 180 грн., напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду), згідно з додатком  2 до цього рішення;

 - дефіцит  спеціального     фонду    бюджету  об’єднаної територіальної громади     у  сумі  230 180 грн.,     джерелом    покриття   якого    визначити    надходження      коштів    із   загального     фонду     бюджету         об’єднаної територіальної громади   до     бюджету     розвитку (спеціального фонду),   згідно   з   додатком  2  до  цього рішення.

 

2. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів бюджету на 2018 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами, у тому числі по загальному фонду  70 001 298 грн. та спеціальному фонду 748 180 грн.  згідно з додатком  3 до цього рішення.

3. Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів бюджету    об’єднаної територіальної громади  у сумі 500 000 грн.

4. Затвердити на 2018 рік міжбюджетні трансферти згідно з              додатком  4 до цього рішення.

5. Затвердити на 2018 рік перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок коштів бюджету розвитку, згідно з додатком 5 до цього рішення.

6. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду бюджету    об’єднаної територіальної громади  на 2018 рік за їх економічною структурою:

          оплата праці працівників бюджетних установ;

          нарахування на заробітну плату;

          придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

          забезпечення продуктами харчування;

          оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

          поточні трансферти населенню;

          поточні трансферти місцевим бюджетам;

               оплату послуг з охорони державних (комунальних) закладів  культури.

7. Затвердити у складі видатків бюджету об’єднаної територіальної громади на 2018 рік кошти на реалізацію місцевих програм у сумі   7 873 868  грн. згідно з додатком 6 до цього рішення.

8. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право виконавчому комітету Бобринецької міської ради отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, позики на покриття тимчасових касових розривів бюджету об’єднаної територіальної громади, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов'язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

9. Головним розпорядникам коштів бюджету об’єднаної територіальної громади  забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати, на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

10. В процесі виконання бюджету   об’єднаної територіальної громади     у виняткових випадках, за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів, фінансовому управлінню міської ради здійснювати річний та помісячний перерозподіл видатків в розрізі економічної класифікації в межах загального обсягу його бюджетних призначень, а перерозподіл видатків у межах загального обсягу головного розпорядника коштів, що призводить до зміни затверджених бюджетних призначень в розрізі програмної класифікації видатків, здійснювати за рішенням виконавчого комітету міської ради, погодженим постійною депутатською комісією з економічно-фінансових питань та бюджету.  

При надходженні додаткових трансфертів (дотацій, субвенцій) понад обсяги, враховані в бюджеті об’єднаної територіальної громади на 2018 рік, збільшувати обсяг доходів та видатків бюджету на суму трансфертів, одержаних з Державного бюджету України та інших бюджетів і проводити розподіл зазначених трансфертів між головними розпорядниками коштів, в розрізі економічної та програмної класифікації, об’єктами і заходами за рішенням виконавчого комітету міської ради, погодженим постійною депутатською комісією з економічно-фінансових питань та бюджету. 

Визначити, що передача бюджетних призначень, передбачена частиною шостою статті 23 Бюджетного кодексу України, може здійснюватися за рішенням виконавчого комітету міської ради, погодженим постійною депутатською комісією з економічно-фінансових питань та бюджету, у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Рішення виконавчого комітету міської ради, які стосуються внесення змін до рішення про бюджет об’єднаної територіальної громади, підлягають обов’язковому затвердженню на чергових сесіях міської ради.

Забороняється без внесення змін до рішення про бюджет об’єднаної територіальної громади збільшення бюджетних призначень за загальним та спеціальним фондами бюджету на:

оплату праці працівників бюджетних установ за рахунок зменшення інших видатків;

видатки за бюджетними програмами, пов’язаними з функціонуванням органів місцевого самоврядування, за рахунок зменшення видатків за іншими бюджетними програмами.

11. Установити, що у загальному фонді бюджету об’єднаної територіальної громади на 2018 рік:

до доходів належать надходження, визначені статтями 64, 97, 101 Бюджетного кодексу України;

джерелами формування загального фонду у частині фінансування є надходження, визначені статтею 72 Бюджетного кодексу України.

12. Установити, що джерелами формування спеціального фонду  бюджету об’єднаної територіальної громади на 2018 рік у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 97, 101 Бюджетного кодексу України.

13. Установити, що джерелами формування спеціального фонду бюджету об’єднаної територіальної громади на 2018 рік у частині фінансування є надходження, визначені статтями 71, 72 Бюджетного кодексу України.

14. Надати право міському голові укладати угоди щодо  отримання до бюджету об’єднаної територіальної громади та передачі з бюджету об’єднаної територіальної громади субвенцій відповідно до положень Бюджетного кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

15. Установити, що визначення замовників на виконання робіт за рахунок бюджетних коштів проводиться виключно за рішенням сесій міської ради.

16. Додатки 1 - 6 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

17. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Висоцького В.І. та постійну депутатську комісію з економічно-фінансових питань та бюджету.

Більш детальна інформація про бюджет об’єднаної територіальної громади розміщена на з посиланням:   https://gromada.org.ua/gromada/bobrynecka/docs/45532/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь