Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Розпочато новий освітній проект

Дата: 30.10.2017 10:25
Кількість переглядів: 792

У період реформування освіти в Україні, впровадження нових Державних стандартів освіти, проекту «Нова українська школа» особливої актуальності набуває проблема наступності між усіма ланками освіти, а саме, між дошкільним навчальним закладом і школою.

25 жовтня 2017 року розпочато  реалізаціюспільного  освітнього проектуБобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА» з КЗ "Навчально-виховний комплекс "Гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1"  під назвою «Спільна робота дошкільного навчального закладу та школи в інтересах дітей»,мета якого – формування  мотиваційної готовності дитини до шкільного навчання.У рамках проекту проведено екскурсію дітей старшої групи до школи.

Під час екскурсії  діти з цікавістю ознайомилися з  шкільним музеєм, бібліотекою, погралися в спортивному залі, із задоволенням посиділи за шкільними партами, познайомилися з учителями початкових класів. Справжню радість і задоволення викликало знайомство з ляльковим театром, виготовленим школярами, і перегляд імпровізованої лялькової вистави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь