Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Розпочато новий освітній проект

Дата: 30.10.2017 10:25
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

У період реформування освіти в Україні, впровадження нових Державних стандартів освіти, проекту «Нова українська школа» особливої актуальності набуває проблема наступності між усіма ланками освіти, а саме, між дошкільним навчальним закладом і школою.

25 жовтня 2017 року розпочато  реалізаціюспільного  освітнього проектуБобринецького дошкільного навчального закладу №2 «РОМАШКА» з КЗ "Навчально-виховний комплекс "Гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1"  під назвою «Спільна робота дошкільного навчального закладу та школи в інтересах дітей»,мета якого – формування  мотиваційної готовності дитини до шкільного навчання.У рамках проекту проведено екскурсію дітей старшої групи до школи.

Під час екскурсії  діти з цікавістю ознайомилися з  шкільним музеєм, бібліотекою, погралися в спортивному залі, із задоволенням посиділи за шкільними партами, познайомилися з учителями початкових класів. Справжню радість і задоволення викликало знайомство з ляльковим театром, виготовленим школярами, і перегляд імпровізованої лялькової вистави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь