Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Подаруй мрію

Дата: 05.10.2017 10:10
Кількість переглядів: 885

Фото без описуДуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає. Гарольд Драгер, який проживає в Німеччині  щиро піклується про Україну. Адже його син Хеннінг, який тривалий час проживає в Україні  є свідком подій останніх років. Тому родина Драгера  виражає співпереживання та проявляє небайдужість до подій які відбуваються в нашій країні та виявила  бажання надати благодійну допомогу дітям загиблих військовослужбовців з Бобринецької об’єднаної територіальної громади. Відзначаючи  ювілейний день народження, родина Гарольда Драгера вирішила надіслати листівки з грошовою допомогою дітям Ігорю Волкотрубу та Олегу Писаренок.  Завдяки таким вчинкам ще раз пересвідчуєшся в людяності, небайдужості та бажанні допомогти простим людям.

       2 жовтня 2017 року міський голова Валерій Сніжко гостинно зустрів сім’ї наших земляків Віталія Волкотруба та Андрія Писаренок - військовослужбовців, які загинули в серпні 2014 року захищаючи східні кордони України.  Ця зустріч була приурочена благочинній справі.  За сприяння Галини Рибалко, яка зараз працює в Міжнародній аудиторській компанії BDO разом з Хеннінгом та її мами Коновальчук Валентини Григорівни відбулася ця зустріч.   Людська доброта, співчуття і співпереживання не мають обмежень і кордонів. Саме так і повинна чинити людина щоб згадували її з теплотою і вдячністю.

      Пам’ять про загиблих воїнів, наших земляків, Віталія Волкотруба та Андрія Писаренок буде вічно жити , особливо в серцях їхніх дітей - Ігоря та Олега.

Саме їм Валентина Григорівна вручила листи від  Гарольда Драгера та його дружини.

       «Юний друже, - йшлося у посланні, - я знаю, як тобі  тяжко пережити втрату тата. Тому сьогодні, у день свого 80-річного ювілею, я хочу підтримати тебе морально та матеріально. Нехай твоя Батьківщина стане мирною, а ти в ній – щасливий!».

      Зроблена добра справа  окриляє і душевно збагачує. Така підтримка це свідчення небайдужого ставлення до подій в Україні.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь