Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З початком весни, розпочато масштабне прибирання міста.

Дата: 20.03.2017 10:02
Кількість переглядів: 1136

Фото без опису

Прийшла весна, настав час наводити лад у місті. З таненням снігу відкривається не зовсім приємна картина, з’являється чимало сміття.  Вже стало гарною традицією прибирати наше рідне місто до дня визволення  від фашистсько-німецьких загарбників.  Міський голова Валерій Сніжко провів робочу  нараду з керівниками організацій та установ громади. В результаті наради за кожною організацією чи установою, окремо власної території, було закріплено територію для прибирання. Приємно відзначити, що вже наступного дня розпочалося масштабне прибирання міста.

Комунальним закладам "Навчально-виховний комплекс "Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1" та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5»  дісталася одна з найвідповідальніших ділянок – парк ім.Кропивницького  та вул. Миколаївська, де будуть проходити основні урочисті заходи до дня визволення міста.

Комунальний заклад"Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4" та Комунальний заклад "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №3" прибирали територію школи та прилеглу територію.

Немала ділянка ПТУ №32 - Кубинський парк, Бобринецький технікум  ім. В.Порика БНАУ займався облагородженням парку воїнів  - інтернаціоналістів.

Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району привели до ладу власну та прилеглу до неї територію.

Комунальні підприємства Бобринецької міської ради займаються прибиранням усього міста, зокрема організовано прибирання та вивіз куп сміття, що скидали «добросовісні» мешканці в невідведених для цього місцях. Також працівниками комунальних підприємств організовано наведення належного стану на кладовищах та в’їздах в місто, підмітання вулиць від піщано-соляної суміші, що розкидалася взимку.

Також виконується озеленення міста, закуплено 50 саджанців клена дуболистого для висадження на території громади.

 Однією з основних проблем громади після зимового періоду є жахливий стан дорожнього покриття. Для вирішення  цієї проблеми розпочато грейдерування доріг. Вже розпочато роботи на особливо аварійних ділянках шляхів, та роботи виконуватимуться на дорогах з жорствяним  покриттям згідно графіка. Невдовзі також виконається підсипання доріг в місцях,  де це необхідно.

Міський голова Валерій Сніжко виражає слова щирої вдячності  колективам організацій та установ, що долучилися до прибирання території міста. Педагогічним колективам, учням та студентам, директорам навчальних закладів міста Карпуку В.В., Стрельченко О.М., Білій О.В.,Богдановій А.Є., Чорному О.В., Запорожцю А.М. та  головному лікарю ЦПМСД Кубенко Н.В за виконання великого фронту робіт з благоустрою міста. Та особлива подяка батькам, що виховали небайдужих, патріотів– дітей, які вносять свій вклад в розвиток та красу рідного міста.

Закликаємо всіх жителів громади приєднатися до робіт з благоустрою, та впорядкувати свою території і по можливості надати допомогу тим, хто цього потребує. Кожен повинен почати з себе.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь