Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 05.10.2016 09:58
Кількість переглядів: 944

Фото без опису

04 жовтня 2016 р. відбулося  засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради сьомого скликання, на якому були присутні 8 членів виконкому. На порядок денний винесено 6 питань

Під час засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради,  яке пройшло під головуванням секретаря міської ради Лавріненка А.В., члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста. 

Зокрема члени виконавчого комітету заслухали звіт про виконання фінансових планів комунальними підприємствами «Міськводоканал» та «Комунальник» Бобринецької міської ради у І півріччі 2016 року, за результатами розгляду даного питання роботу комунальних підприємств визнано задовільною та дано доручення керівникам забезпечити контроль у дотриманні вимог чинного законодавства з фінансових питань, які регулюють нарахування та виплату заробітної плати, зменшення дебіторської та кредиторської  заборгованості, розрахунки з бюджетом та беззбиткову діяльність підприємств.

Членами виконкому розглянуто питання щодо постановки на квартирний облік та про перереєстрацію громадян, які перебувають на  обліку. Було вирішено поставити на квартирний облік та провести перереєстрацію громадян, які вже перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у виконкомі міської ради

На розгляд виконкому надійшли заяви громадян з відповідними додатками про надання матеріальної допомоги всі документи були вивчені та прийняті відповідні рішення.

         Також, виконкомом надано дозвіл на видалення сухих та аварійних дерев на території міста згідно висновків комісії та актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь