Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання президії міської ветеранської організації та презентація брошури «Арабески історії міста краєзнавця Лашкула Г.О.»

Дата: 21.11.2017 09:53
Кількість переглядів: 794

17 листопада в міській ветеранській організації відбулося засідання президії, на якому розглядалося питання підготовки до проведення круглого столу соціально-правового захисту  пенсіонерів громади,  зміни в пенсійній реформі та проведення пленуму міської ветеранської організації. Голова міської ветеранської організації  Беліченко Л.І. прозвітувала про проведену роботу за останні 2 місяці.  Зокрема проведено заходи  до Дня людей похилого віку: урочисте засідання, концертна програма, поїздка в м.Умань, завчасне завезення дров, семінар  волонтерів та «Чайні традиції» японського  та українського чаювання також прийняли участь  у панахиді  до вшанування пам’яті  воїнів АТО, привітали ювілярів – довгожителів , які святкують своє день народження  у вересні – жовтні.

Другою частиною засідання  була презентація ювілейної брошури «Арабески історії міста краєзнавця Лашкула Г.О.».  Редактор  і автор арабесків поділився спогадами  про  створення цієї збірки, розшифрувавши деякі таємниці історії міста, відповів  на запитання слухачів, зокрема  щодо історії окремих куточків міста та підземних ходів, що трьома колами розходяться під нашим містом.

Заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань  Кривошея Л.П. та керівник редакційного центру  Ворона О.М. поділилися враженням та подякували автору за створення цінної для  міста брошури.

 

Голова  МВО   Л.Беліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь