Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

В громаді тривають роботи з благоустрою

Дата: 21.07.2017 09:23
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

На території нашої об’єднаної територіальної громадиактивно тривають роботи з благоустрою. Працівниками КП «Комунальник» постійно здійснюється  косіння парослі на території, що належить Бобринецькій міській раді. Крім того, здійснюється постійне прибирання сміття, якого  на вулицях міста  завдяки недобросовісним мешканцям громади вистачає. Це не зважаючи, що в місті організоване централізоване вивезення сміття. 

Останнім часом розпочався активний благоустрій пішохідних зон на території міста. Вже облаштовано  тротуари від провулку В. Порика до Соборної площі та вхід до міського парку з вулиці Миколаївської. З початку місяця триває ремонт дорожнього покриття по вулиці Соборній.

На разі розпочато ремонт пішохідної частини мосту по вул. Миколаївській  через річку Бобринка. Спеціалістами комунального підприємства «Комунальник» виконанні зварювальні роботи металевої частини мосту та  відновлено частину зіпсованого покриття тротуару. Всі роботи здійснено для приведення мостів у належний стан та  забезпечення безпеки руху мешканців громади по мосту. Так званий «Миколаївський» міст сполучає дві частини міста та за день пропускає велику кількість населення. Саме тому, міською радою проводиться постійний моніторинг стану мосту та за потреби його ремонт.  Під час ремонту працівники КП «Комунальник» виконали прибирання від чагарників та сміття прилеглої території мосту. Нагадаємо, що попередньо цю територію, під час місячника з благоустрою, впорядковував колектив міської ради.

Роботи з благоустрою громади не припиняють та перебувають під особистим контролем міського голови Валерія Сніжка. Саме на питання благоустрою припадає левова частина умов для комфортного проживання населення. Гарні  дороги та  тротуари, впорядковані алеї та парки, чиста від сміття територія - це не тільки банальне дотримання правил благоустрою, а ще й естетична краса нашого міста. Адже так приємно під час вечірніх прогулянок насолоджуватися красою своєї малої Батьківщини.

Тож закликаємо мешканців громади дотримуватися правил благоустрою та культури поведінки. Бобринецька міська територіальна громада  - наш спільний дім і його краса залежить тільки від нас.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь