Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Виховуємо справжніх патріотів

Дата: 03.01.2018 08:59
Кількість переглядів: 776

Учні 9-х класів комунального закладу  «Бобринецьке навчально-виховне об’єднання «Навчально-виховний  комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» відвідали новостворений музей, присвячений подіям на Сході України, та кінотеатр «Портал», де відбувся показ художнього фільму «Кіборги».

Стрічка дуже цікава, життєва і повчальна. У фільмі йдеться про боротьбу українських бійців за Донецький аеропорт у вересні 2014 року. Головні герої фільму – це збірні образи, прототипами яких стали реальні «кіборги», серед яких були як кадрові українські військові, так і представники добровольчих батальйонів.

Школярі отримали незабутні враження від перегляду фільму, а сльози на їхніх очах свідчили про те, що діти небайдужі до подій, які відбуваються       на Сході країни, засуджують вбивства, агресію, жорстокість.

Позитивним було і те, що з нагоди виходу фільму в прокат команда «Кіборгів» та фонд «Повернись живим» організували благодійну акцію «Я небайдужий!», у рамках якої з кожного квитка, придбаного на фільм «Кіборги», 5 гривень будуть перераховані на допомогу сім’ям загиблих у  боях за Донецький аеропорт.

Учні школи безмежно вдячні місцевому волонтеру Ліннікову А. за  організацію даного перегляду фільму та за фінансову підтримку.

Такі заходи сприяють формуванню справжніх патріотів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь