Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Виховуємо справжніх патріотів

Дата: 03.01.2018 08:59
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

Учні 9-х класів комунального закладу  «Бобринецьке навчально-виховне об’єднання «Навчально-виховний  комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» відвідали новостворений музей, присвячений подіям на Сході України, та кінотеатр «Портал», де відбувся показ художнього фільму «Кіборги».

Стрічка дуже цікава, життєва і повчальна. У фільмі йдеться про боротьбу українських бійців за Донецький аеропорт у вересні 2014 року. Головні герої фільму – це збірні образи, прототипами яких стали реальні «кіборги», серед яких були як кадрові українські військові, так і представники добровольчих батальйонів.

Школярі отримали незабутні враження від перегляду фільму, а сльози на їхніх очах свідчили про те, що діти небайдужі до подій, які відбуваються       на Сході країни, засуджують вбивства, агресію, жорстокість.

Позитивним було і те, що з нагоди виходу фільму в прокат команда «Кіборгів» та фонд «Повернись живим» організували благодійну акцію «Я небайдужий!», у рамках якої з кожного квитка, придбаного на фільм «Кіборги», 5 гривень будуть перераховані на допомогу сім’ям загиблих у  боях за Донецький аеропорт.

Учні школи безмежно вдячні місцевому волонтеру Ліннікову А. за  організацію даного перегляду фільму та за фінансову підтримку.

Такі заходи сприяють формуванню справжніх патріотів України.Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь