Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відкриття оновленого кабінету фізики КЗ «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1»

Дата: 10.04.2017 08:46
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

07 квітня 2017 року в КЗ «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» відбулося відкриття оновленого кабінету фізики з найсучаснішим обладнанням та новими меблями, придбаними за кошти міської ради.

На відкритті були присутні міський голова Сніжко В.В. та його заступник Кривошея Л.П., а також працівники відділу освіти, молоді та спорту на чолі з Літвіновою В.П.

Під час презентації кабінету, яку провела вчитель фізики Зайцева Н.В., учні 8–А класу продемонстрували роботу й можливості нового обладнання. Наталія Володимирівна висловила впевненість у підвищенні якості знань з фізики, а учні подякували за сучасний кабінет та за нові перспективи, що тепер відкрилися для них.

У зверненні до дітей Сніжко Валерій Вадимович підтвердив позицію депутатів міської ради та особисто міського голови про першочерговість у наданні якісних освітніх послуг для учнів об’єднаної територіальної громади.

Директор КЗ «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» Карпук В.В. висловив щирі слова вдячності з надією на подальшу співпрацю з міською владою.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь