Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2017 08:20
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

15 лютого виповнюється 28 років з того пам’ятного дня, коли остання колона радянських військ була виведена з Афганістану. Цей день став для нас особливою датою, коли ми вшановуємо воїнів-афганців і всіх тих, хто брав участь у бойових діях на території інших держав.

Ми схиляємо голови в пам’ять про всіх, хто віддав своє життя в локальних війнах заради миру, вшановуємо тих, хто з честю пройшов випробування війною в мирний час. Вам довелося воювати вдалечині від дому - на території інших держав.

На лінії вогню, у запеклих боях ви втратили свій страх, не жалкуючи свого життя та здоров`я, виконували свій інтернаціональний обов`язок. Без перебільшень – ви уособлення звитяги, мужності, честі та доблесті, а ваш приклад чоловічої витримки, бойового братерства допомагає нашим хлопцям в боротьбі проти агресора на Сході України.

Низько схиляю голову перед загиблими й із вдячністю звертаюся до героїв сьогодення: висловлюю слова щирої подяки за міцну державницьку позицію, за прагнення ціною власного життя та здоров’я зберегти Батьківщину та побудувати сильну європейську країну. Упевнений, невдовзі над Україною буде мирне небо!

Від усього серця бажаю вам і вашим рідним здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, мирного і щасливого майбутнього під єдиним синьо-жовтим прапором вільної незалежної України.

 

З повагою

міський голова                                                                                 В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь