Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

46-й зліт молодих учителів Бобринеччини

Дата: 28.03.2017 08:28
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

27 березня в актовому залі  комунального закладу «"Навчально-виховний комплекс "Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1" пройшов 46й зліт молодих вчителів Бобринеччини,  в рамках якого також відбувався конкурс «Міс Освітянка – 2017»

На початку заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, що віддали своє життя за Батьківщину, також молодими вчителями було покладено квіти до пам’ятника загиблим вчителям та учням міста.

Перед  освітянами з вітальними словами  виступив міський голова Валерій Сніжко, начальника відділу освіти міської ради Вікторія Літвінова, голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко та голова районної ради Олена Гадемська.

Цього року в конкурсі «Міс освітянка» участь брали два молоді вчителі міських шкіл Інеса Мельник – вчитель англійської мови, педагог - органвізатор КЗ “НВК “Гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. № 1” і Катерина Алєксеєнко – вчитель української мови та літератури КЗ “Загальноосвітня школа I-II ступенів № 4”. Під час цікавої конкурсної програми  учасники  показували свої вміння у вирішені складних ситуацій, що виникають перед вчителями, креативність у викладенню матеріалу дітям та власні таланти. Оцінювали вміння конкурсантів журі, що складалося з педагогів шкіл міста та району.

В результаті перемогу в конкурсі «Міс освітянка-2017»  з відривом в один бал, здобула  Інеса Мельник,  Катерина Алексеєнко отримала титул «Міс чарівність». Всі призери конкурсу отримали подарунки від міського голови Валерія Сніжка, який подякував всім, хто брав участь організації заходу.

Переможець конкурсу буде представляти Бобринецьких педагогів на обласному рівні, що відбудеться 29 березня в м.Кропивницький та поїде на Юморину 1 квітня в м. Одеса

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь