Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тиждень математики та фізики у філії №1 Бобринецького навчально-виховного об’єднання

Дата: 21.11.2017 08:22
Кількість переглядів: 789

Фото без описуЗ 13 по 17 листопада у філії №1 Бобринецького навчально-виховного об’єднання проходив тиждень математики та фізики, девізом якого стали слова Блеза Паскаля: «Предмет математики настільки серйозний, що корисно не втрачати можливостей зробити його цікавим».

Предметний тиждень мав за мету: формування інтересу до вивчення математики та фізики, розвиток ключових компетентностей учнів, розширення їх кругозору, поглиблення знань. Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, на яких діти показали свої знання, уміння, навички та творчі здібності. Найбільше учням сподобалися математична зарядка, фізико-математична вікторина, аукціон задач, гра «Математичні пазли», фізико-математичний квест. Пізнавальними для школярів також були: експозиція «Галерея видатних математиків», засідання гуртка «Ерудит» та перегляд відеофільму «Подорож краплинки води».

Проведені заходи надали можливість учням розкрити свої організаторські, творчі, інтелектуальні здібності та відчути себе талановитою особистістю. Найактивніші учасники та переможці конкурсів отримали сертифікати «Рятівний бал», які вони мають право використати для отримання додаткової оцінки з фізики чи математики.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь