Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Лінійка-реквієм «Ми пам’ятати будемо через століття»

Дата: 17.03.2017 08:09
Кількість переглядів: 842

Фото без опису

16 березня – пам’ятна дата в історії нашого міста. Саме цього дня, 73 роки тому, Бобринець було звільнено від німецько-фашистських загарбників, які практично знищили населений пункт. Та нелегко було ворогам знищити патріотичний дух українців-бобринчан.

Десятикласники КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів №5», які підготували лінійку-реквієм, нагадали школярам про те, що з перших років війни 9493 наших земляків пішли на фронт захищати рідну Вітчизну, а кожен другий так і не повернувся; запалили свічки пам’яті та вшанували ветеранів хвилиною мовчання.

Зі словом-закликом про збереження миру та вивчення історичного минулого звернулася до школярів директор школи Богданова А.Є., яка, крім того, нагадала про події на Сході нашої держави.

Учні закладу взяли участь у міському мітингу та поклали квіти до пам’ятників загиблим у роки Другої Світової війни та в зоні АТО.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь